KostrådgivningÄr du trött och energilös? Spänd,stressad och sover dåligt?
Lider du av smärta, värk eller krånglande mage? 
Svängande blodsocker och ett starkt sockersug?
Är dina hormoner i obalans eller har du svårt att gå ner i vikt?


Detta är exempel på en kropp som av olika orsaker är i obalans.
Lösningen kbehöver inte alltid vara svår. Din kropp behöver en näringsrik och naturlig kost för att fungera och må bra. Din kropp och själ behöver vara i balans för att må bra och då är kosten en viktig pusselbit. 

Som kostrådgivare hjälper jag dig att hitta en individuellt anpassad kost som känns bra för dig. Tillsammans diskuterar vi vad just din kropp behöver för att må optimalt. Jag vill hjälpa dig att hitta ett sätt att äta som känns hållbart och.  Du får äta mat som är god och mättande, som ger energi och hjälper dig att reglera vikten. Vi tar också fasta på andra livsstilsfaktorer som kan påverka ditt hälsotillstånd t.ex stress, sömn, psykiskt välmående osv. Att arbeta holistiskt innebär att se kroppen som en helhet där allt hänger ihop. Målet är att hitta grundorsaken till att kroppen är i obalans och jobba för en långsiktig hälsa och välmående. 

Utgångspunkten i kostrådgivningen är en naturligt antiinflammatorisk kost - fri från gluten, socker och onödiga tillsatser och som innehåller naturliga fetter.  Det är kort och gott mat som ger din kropp den näring och energi den behöver för att stabilisera både hälsa och vikt.  En hållbar, individanpassad kost och livsstil som hjälper dig att hitta ett avslappnat sätt att äta och leva som både din kropp och själ kan njuta av!

OBS! Coachningen ersätter inte medicinsk behandling och kontrollera alltid funderingar kring förändringar i kost och livsstil med din läkare om du lider av någon sjukdom och tar läkemedel. Jag erbjuder:

Individuell kostrådgivning, 4 träffar

-     -  Vi träffas 4 gånger under  6 månader. Första gången 1 timme, resterande träffar 45 minuter.
-   
  Du får också material med tips och recept för att komma igång med kostomläggningen.

Individuell kostrådgivning, ett tillfälle - 75 minuter.

- Om du endast vill träffas vid ett tillfälle för att diskutera och ställa frågor  bokar vi in ett tillfälle på en timme och en kvart – det går även utmärkt att kombinera med ett e-post paket som stöd.

Individuell kostrådgivning via e-post

Du får ett mail-paket innehållande 10 stycken e-postmeddelanden. Du skickar dina frågor och jag svarar inom en bestämd tid.

Kostrådgivning på distans

- För att underlätta för den som önskar kostrådgivning men har svårt att hitta tid eller kanske bor på ett längre avstånd, finns möjlighet att få kostrådgivning via Skype eller zoom.

Samma upplägg gäller som vid vanliga kostrådgivningstillfällen och materialet skickas per e-post. 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar