Om mig och mitt företag

Jag heter Sofie Lundberg och bor på Replot, utanför Vasa, Finland med min man och dotter som föddes i juli 2017. Är utbildad diplomerad Kostrådgivare och Reflexolog (zonterapeut med fokus på helkroppszonterapi). Har också en bakgrund som närvårdare och pol. magisterexamen i socialt arbetare. 

Jag gillar att filosofera en hel del över livet och gör mitt bästa för hålla det i balans genom att försöka skapa en hälsosam vardag med livskvalitet och positiv energi. Helst spenderar jag min tid med att experimentera i köket,  äta god mat och röra på mig lite däremellan. Gillar yoga, promenader, musik, böcker och soffmys. Sedan min dotter föddes går förstås den mesta av tiden åt till henne. Detta har också medfört nya utmaningar och att få tid till att ta hand om mig själv också när bebislivet kräver mycket tid och energi är inte alltid lätt. Jag tror att många känner igen sig i detta.  

Som Reflexolog ger jag behandlingar i helkroppszonterapi vilket du också kan läsa mer om under fliken ”Reflexologi”. Som kostrådgivare erbjuder jag individuell kostrådgivning samt kurser och föreläsningar om kost och hälsa. Mer om detta under fliken ”kostrådgivning”.

I min blogg får du ta del av mina recept och funderingar och reflektioner kring hälsa, kost och välmående, som är mina stora intressen. 

Att hitta redskap för att skapa en balanserad livsstil med hälsa och välmående i fokus är väldigt viktigt för mig. Som kostrådgivare och med reflexologins redskap vill jag också hjälpa andra att finna sin egen balans. Hälsa för mig handlar om att alltid se helheten och lära sig lyssna på både sin kropp och sin själ. Kroppen behöver både en näringsrik, naturlig kost för att upprätthålla hälsan och en vardag med positiv stimulans och återhämtning från stress. 

Namnet Hälsovisare är en påminnelse om att vi alla kan bli lite mer visa när det gäller vår egen kropp och hälsa. Lära oss att lyssna på vår kropp och hitta tillbaka till den djupa vishet som vår kropp och själ besitter men som vi i dagens samhälle lätt glömmer bort att lyssna till, mitt i den stressande livsstilen många lever. Vi vill gärna ha snabba lösningar på våra hälsoproblem men om vi inte lär oss att lyssna till vad kroppen signalerar är det svårt att .finna en bestående hälsa. Vi måste våga fråga oss själva hur vi egentligen mår och hur vi faktiskt vill må . Vägen till hälsa kan se olika ut för olika människor men med kroppens visdom i grunden tror jag vi kan hitta tillbaka till den person som vi i grund och botten vet att vi är. Inse att var och en förtjänar att må sitt bästa jag och leva ett meningsfyllt liv med en stark och frisk kropp. 

Välkomna att tillsammans med mig fokusera på att bjuda in mer balans i vardagen och skapa ett Hälsovisare liv!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar