12 aug. 2015

Uppdatering och vad som händer i höst

Hoppas ni alla haft en skön sommar trots frånvaron av någon riktig sommarvärme. Med tanke på hur dåligt min kropp klarar hetta så har det här vädret nog varit bättre för min hälsa i alla fall med tanke på värmeböljan för ett år sedan som tog musten ur mig helt. 

Jag är för fortfarande sjukskriven till slutet av september men sen hoppas jag ha mera krafter att ta emot kunder och hålla föreläsningar igen. 

Senare i höst kommer jag att hålla föreläsningar på Vasa Arbis. Antiinflammatorisk kost för hälsa och balans var populär i våras och därför håller jag nu en till föreläsning (21.10). Läs mer och anmäl dig HÄR

I november kommer jag också att hålla två föreläsningskvällar om konsekvenserna av stress och utmattningssyndrom (10.11 och 17.11). Ett ämne som jag länge velat föreläsa om med tanke på hur utbredd stressproblematiken börjar bli i vårt samhälle samt mina egna erfarenheter av utmattning. Den första delen kommer att handla om vilka konsekvenser stressen har för vår kropp och hälsa och andra delen om återhämtning och lösningar. Läs mer och anmäl dig HÄR.

Om allt går som det ska kommer jag att vara på banan igen i Oktober så alla ivriga kunder är välkomna att höra av sig då! 

Sköt om er! Inga kommentarer:

Skicka en kommentar