17 nov. 2014

Veckans inspiration!

Ett tag sedan senaste flummeri från citatnörden, så här kommer lite måndagsinspiration: 


Look Closely at the present you are constructing ... it should look like the future you are dreaming. CHRISTIAN LIFE COACHING @ www.empoweringformission.com

Allt du gör i denna stund påverkar din framtid. Du skapar din framtid med de tankar du tänker och de känslor du känner. Så fundera på det du upplever just nu . Vad rör sig i dina tankar? Hurudana känslor känner du? Det är viktigt att lära sig bli medveten om sig själv eftersom det som försiggår inom dig blir din verklighet. Det som upptar ditt fokus och uppmärksamhet attraherar du mera av, vare sig det är positivt eller negativt. 

Vill du uppnå ett mål, vill du manifestera en dröm du har, se då till att hålla koll på vad som sker i detta ögonblick. Vad gör du idag för att komma närmare ditt mål? Tror du på att det är möjligt eller hindras du av tvivel och rädsla ? 

Dina tankar, dina känslor, dina val och beteende i denna stund ÄR på ett sätt redan din framtid. Du kan inte förvänta dig lycka och välgång så länge du tror att allting kommer att gå dåligt. Så försök inte lev i framtiden, utan lev NU. Dröm om framtiden men var närvarande här och nu. Lev just nu SOM OM du redan har nått ditt mål. Bete dig som om du redan är där du vill vara. Då har du redan tagit det viktigaste steget. Allt det till synes lilla du säger och gör sänder signaler till din hjärna och omgivningen att du så att säga "menar allvar". Du reagerar inte bara på det som händer utan du förstår att du också har ett val. Du kan välja hur du förhåller dig till ditt liv. 

Vill du nå ett mål, visualisera din dröm med inlevelse så att det väcker känslor. Så att du upplever inombords hur det känns att vara där du vill vara. Då drar du samtidigt till dig fler positiva upplevelser som för dig närmare det du drömmer om. Att visualisera framtiden betyder inte att försöka leva i den. Det är ju i nuet som allting får sin början. Du måste kunna acceptera den nuvarande situationen som den är för att kunna gå vidare mot något ännu bättre. 

Om du vill uppnå din dröm kan du inte heller fortsätta leva på ett sätt som motsäger det du önskar. Du kan inte önska något och samtidigt tvivla. Det kraftfulla ligger i att tanken du tänker åtföljs av en positiv känsla. Du tror på att det är möjligt. Du känner redan känslan du vill känna när du uppnått ditt mål. Eftersom du drar till dig mer av det som upptar ditt fokus kommer du inte framåt så länge dina tankar, känslor och beteende inte är i harmoni med varandra. 

Var närvarande i nuet, acceptera det som är, släpp taget om det som hindrar dig, visualisera dina drömmar, var tacksam för det du redan har och fokusera på sådant som får dig att må bra inombords. Ha tilltro till att dina önskningar faktiskt har alla möjligheter att slå in ! Varje tanke, varje känsla, varje handling har en mening. Varje stund du upplever har ett budskap att förmedla. 

Livet är oförutsägbart, vilket också betyder att det är fullt av möjligheter. Genom att vara sann mot dig själv och fokusera på positiva upplevelser som glädje, frid och kärlek, kan du också skapa ett meningsfullt och rikt liv. 





                                           Ha en skön måndag! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar