6 okt. 2014

Veckans lästips!

Veckans lästips kommer här:

Hur farligt är fett? - En kort sammanfattning över orsaken till att vi en gång i tiden plötsligt blev så rädda för fett.

ingen människa kan bryta ner gluten - om effekterna av gluten 

10 things happy people do every morning - Hur viktigt är det inte på vilket sätt vi börjar vår dag! 

varför stress är den mest farliga av alla gifter! - Det här gör stressen med vår kropp! På engelska.

Det handlar om verkliga hjärnskador - En artikel som jag under en längre tid sett dyka upp i många sammanhang. Skrämmande om vad som händer med hjärnan vid stress och utmattning! 

Hemmagjord kokosyoghurt - Fantastisk "uppfinning" för den som vill utesluta eller minska på mejeriprodukterna. Går förstås att använda vanlig kokosmjölk som sådan men på det här sättet får du också i dig de nyttiga mjölksyrebakterierna! Smakade ungefär som surmjölk/kefir. 

Hur kan du vara annat än vacker? - Lär dig att tycka om din kropp! 

Och så till slut ett veckans citat: 
Kom ihåg - det mesta vi är rädda för, det mesta vi flyr från eller kämpar emot är bara tankar och känslor som inte har något att göra med verkliga hot. Det är vår uppfattning och tolkning av situationen som ger upphov till rädsla och ångest. Oro, grubblerier och förväntansångest skapar de flesta av våra rädslor. Lär dig att bli mer medveten om vad du egentligen tänker och lär dig förstå dina egna känslor, så kommer livet att kännas lite mindre skrämmande! För det är ju det okända som upplevs som skrämmande. Ju mer du känner dig själv, accepterar dig själv och älskar dig själv - desto mer frid och lycka skapar du också i ditt liv. 

Ha en skön måndag!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar