21 okt. 2014

Presentkort av tomten!

Imorgon är det dags att åka till Tammerfors på min åttonde och sista reflexologikurs! :) Nu återstår bara ett maffigt antal behandlingar som ska utföras innan jag får hänga det slutgiltiga diplomet på väggen. 

Hur mår ni annars i höstmörkret och rusket? Jag lider faktiskt inte av mörkret utan tycker mest det är mysigt att så här års få kura ihop sig inomhus och tända lite ljus. Och nu är det inte så långt kvar till julen heller! :) Ja, det är bara oktober men hösten går snabbt och snart är det dags att fira min absoluta favorithögtid. Jag börjar redan längta! :) 

Det betyder också att det snart börjar bli dags att tänka på julklappar. Man får ju lov att vara ute i god tid så därför tipsar jag redan nu om att det finns möjlighet att inför julen köpa presentkort till en reflexologibehandling. En enkel och välbehövlig gåva till någon när och kär, för att hjälpa kroppen att komma i bättre balans. 

Med hjälp av reflexologi/helkroppszonterapi aktiveras kroppens självläkande förmåga och är ett effektivt stöd vid många olika sorts obalanser och sjukdomstillstånd.

Under hösten är det ju också vanligt att man börjar känna sig lite trött och hängig samtidigt som stressen tär på kropp och själ. Är så fallet med dig? Eller har du andra hälsoproblem som du vill få hjälp med?  Är det kanske dags att äntligen unna dig själv en investering i hälsan? 

Välkommen att boka en tid för reflexologibehandling eller ge bort en behandling i julklapp till någon som behöver en hälsoboost! 

Önskar du också diskutera på vilket sätt kosten påverkar din hälsa och hur du kan lägga om din kost för att nå ökat välmående? Ta kontakt för individuell kostrådgivning. Mer info finns överst här på sidan. 

Önskar en fortsatt mysig vecka!  
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar