31 maj 2014

Veckans citat istället och lunchtips

Blir nog veckans inspirationscitat istället för dagens...känner mig inte riktigt så ambitiös att jag orkar komma med ett inlägg varje dag vid närmare eftertanke. I´m so sorry...Kanske måndagar blir en bra dag att leverera någon lagom klyshig visdom inför veckan :)

Återkommer då! Ha en fin dag! 

Istället kan jag ju komma med ett enkelt lunchtips.

Pyttipanna

Måste vara världens enklaste rätt. Innan jag tog bort snabba kolhydrater ur kosten gillade jag ju inte heller potatis så pyttipanna har aldrig varit en favorit men pyttipanna går ju lika bra att göra av endast grönsaker. Väldigt behändigt när man har rester av kött som behöver ätas upp. Här om dagen använde jag färska champinjoner istället för kött, som fick fräsa tillsammans med rättika, zucchini, lök och fänkål. Toppat med riven parmesan. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar