6 maj 2014

Presentkort till mors dag!

Har du morsdagspresenten fixad ännu?

Om inte kan jag erbjuda presentkort till en reflexologibehandling (helkroppszonterapi). Skäm bort mamma, fru, svärmor eller mormor/farmor med en behandling som bland annat får igång energiflödet, motverka stress och hjälpa kroppens självläkande förmåga. 

Läs mer om vad reflexologi går ut på, under fliken ovanför. 


2 kommentarer:

 1. Hejsan!
  Hittade din blogg idag, intressant. Har en liten fråga. Har din utbildning till reflexolog gått helt på finska? Är själv intresserad men är inte så bra på finska.
  Med vänlig hälsning Johanna

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Jo utbildningen går på finska, vid Medika Nova i Tammerfors. (www.medikanova.fi) Men det är ju en väldigt praktisk utbildning och man behöver inte läsa några tjocka finska böcker eller så :) Jag tyckte det gick lättare för mig än jag trodde med finskan men det beror ju på hur kunskaperna är. Är inte någon höjdare på finska heller men senaste åren har jag lärt mig mer och det viktiga är ju att man förstår språket. Vår lärare har också lite svenska kunskaper och kan t.ex. översätta termer vid behov. Om du är intresserad kan du alltid skicka mail till MedikaNova och fråga mer. Den motsvarande svenska utbildningen finns tyvärr bara i Sverige.

  Kul annars med fler som intresserar sig för reflexologi! :)

  SvaraRadera