10 apr. 2014

Hjälp på traven att balansera kroppen inför sommaren?

Så var man på reflexologikurs igen. Väldigt intressanta saker vi går igenom den här gången. Jag bara önskar min hjärna var lite mer samarbetsvillig. Lite svårt att fokusera och har fortfarande inte mycket energi till övers men får bara ta dagen som den kommer. Fyra timmars sömn hjälper ju inte heller upp energinivåerna men har vant mig vid att sömnen är usel när jag är på kurs. Det här med kvällsstudier funkar inte bra för mig, jag blir för överstimulerad och så kan jag inte stänga av hjärnan när jag ska sova. 

Efter den här kursen har jag bara två kvar på hösten. Tänk vad snabbt det har gått! Däremot tar det nog sin tid innan jag får slutdiplomet eftersom jag efter denna kurs ska utföra ytterligare ca 140 behandlingar innan jag får kalla mig diplomerad Reflexolog. Så det är mycket praktiskt arbete ännu! 

Så ni som är intresserade av att prova på reflexologi, ta för all del kontakt! :) 

Nu så här på våren är det många som känner sig lite obalanserade och då kan en behandling verka balanserande och energigivande för kropp och själ. Kroppen kan behöva en liten energiboost inför sommaren. 

Kostrådgivning är också ett ypperligt komplement, vare sig man strävar efter bättre hälsa, viktstabilisering eller både och. 

Läs mer om Reflexologi och kostrådgivning under flikarna överst. 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar