12 feb. 2014

På gång i vår!

Tänkte göra lite reklam för vad som är på tapeten i den närmsta framtiden. Jag blev påmind när jag såg att Maggie tipsade om aktuella evenemang, att det kanske är dags för mig att göra lite reklam också. Gå också gärna in på hennes blogg och läs mer om vad som händer! 

Jag vill också puffa för Ann Fernholms föreläsning "ett sötare blod" den 18.2 på Ritz i Vasa kl 18.00. Nästa tisdag alltså! 

Jag kommer att delta i "Må bra"-dagen i Veikars skola söndagen den 2.3 kl 12-17. Där kan man få ett litet smakprov på vad reflexologibehandling går ut på eller en kort kostrådgivning. Man kan droppa in eller beställa tid på förhand om man vill bli garanterad en tid. Naturligtvis får man bara komma förbi och ställa frågor också! :) Här kan du läsa mer om dagen och vad som annat erbjuds.  

Dessutom kommer jag att köra igång kursen Kostgajden - kursen om kosten som ökar ditt välmående och ger dig ny energi på Arbis i Vasa med start den 31.3. Anmälningstiden har redan börjat.  Gå in här på Arbis hemsida och läs mer. 

Närmare information om kursen: 


KOSTGAJDEN

- Kursen om kosten som ökar ditt välmående och ger dig ny energi!
Ät dig friskare och finn balans med naturligt god kost!

Måndag 31.3‐12.5, 15.9, kl. 18‐19.30 . 14 h, 45 €. Sofie Lindvik.


Är du trött på att vara trött och energilös? 

Är du trött på att ha värk, krånglande
mage och svängande blodsocker? Håller sockersuget på att gå överstyr? 
Eller kanske du har problem med att gå ner i vikt?

Då är KOSTGAJDEN‐kursen en tänkbar lösning för dig. 

Under kursen lär du dig att lyssna på och vara snäll mot din kropp och hitta balansen genom att tillföra en naturlig, artegen lågkolhydratkost som är fri från gluten, socker, tillsatser och som endast innehåller naturliga fetter. Det är kort och gott mat som ger din kropp den energi den behöver för att återfå balansen. Artegen kost förespråkar en hållbar, individanpassad livsstil, snarare än kortsiktiga metoder.

Låter det här som någonting för dig? Anmäl dig då till kursen för att lära dig mer om kostens betydelse för välmående och balans i livet.


Anmäl dig på www.vasa.fi/arbis eller per tfn (06) 325 3501.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar