18 jan. 2014

Lite bloggpaus och ny blogg/hemsida

Så är man tillbaka från ännu en givande reflexologikurs. Fem av åtta avklarade! Ju mer jag lär mig desto mer fascinerad blir jag av kroppens intelligens och hur allting hänger ihop. Utan ett helhetstänkande går det inte att förstå kroppen. Inom reflexologin kan t.ex. en viss punkt hänga ihop med flera organ eller kroppsfunktioner vilka då kan påverka varandra. Har du t.ex. ont i knäet kan det påverka käken eller tvärtom, hur skumt det än låter :) Man lär sig se kroppen på ett helt annat sätt och ser plötsligt samband som man inte fattat förut. 

Jag har haft lite dåligt med bloggmotivation på sistone. Antagligen för att jag haft en massa annat att tänka på. Jag har väldigt svårt att fokusera på flera saker samtidigt. När en sak tar mycket energi lämnar oftast något annat. På sistone har jag suttit en del och plitat ihop "reklam" för kurs och föreläsningar om kost som jag tänkte skicka till olika ställen. Jag hoppas det väcker intresse.

Sedan håller jag ju också på att fixa en ny blogg/hemsida och med tanke på det tror jag det får bli så att den här bloggen får bli liggande tills jag öppnar den nya sidan. Jag hoppas det inte blir så svårt som jag fasar, till och med att få till den här bloggen som är i det enklaste laget var en utmaning för mig ;) Snacka om databegåvning...så någon flashig hemsida ska ni inte förvänta er, jag är glad bara jag lyckas skapa en överhuvudtaget :) 

Så, håll till godo så kommer det en länk här på bloggen sen med den nya adressen. 

Håll ut i vargavintern! Snart är våren här! :)  
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar