26 dec. 2013

Julen 2013

Hoppas ni haft en riktigt underbar jul hittills! 

Julafton gick traditionsenligt med mycket god mat. Vid sådana tillfällen önskar jag att jag kunde töja ut magsäcken lite för att få rum för mer. Blir alltid proppmätt redan efter förrättsbordet och så kan jag inte riktigt njuta av kalkonen sen. Men som tur är får man ju äta rester nu några dagar. 

Glada smaklökar men desto mindre glad mage får man väl säga. Min matsmältning är nog inte van med så mycket mat och magen gick lite i strejk tror jag. I går kändes det som jag ätit småsten varje gång jag stoppat i mig något och natten före låg jag vaken och vred mig med en orolig mage.  Men det är det väl värt ! :) 


                                              Julbordet dukat.


                        Tog ingen bild på kalkonen för min portion var så ynklig 
                        efter denna förrätt :)


 Ursäkta bildkvaliteten...men det ska föreställa efterrätten som bestod av saffranspannacotta med hallonsås. 


                                    Granen står grön och grann.


               Tomten hittade också fram i ösregnet. Var lite rädd att släden
               skulle fastna i leran... ;) Tomten blev dock rejält utskälld av 
               Bamse men när Bamse fick ett paket med godsaker glömde
               han att vara vakthund :)            En fin och traditionsenlig jul, precis som det ska vara. Nu gäller det
            bara att fundera ut vad man ska göra på nyårsafton...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar