10 dec. 2013

Färdig kostrådgivare!

Hurra! Nu får jag äntligen kalla mig diplomerad kostrådgivare! :) 

Känns verkligen så häftigt att ha fått förverkliga en av mina drömmar. Nu har jag tre yrken och förhoppningsvis fyra den här tiden nästa år när jag är klar med reflexologistudierna. Man kan aldrig ha för många utbildningar ;) 
Nu gäller det att satsa på bra marknadsföring så att folk får reda på att man finns. Jag hoppas kunna arbeta både med individuell kostrådgivning samt kurser och föreläsningar. Det ska bli spännande att se hur intresset är här i österbotten. Som egen företagare kommer jag att erbjuda både kostrådgivning och reflexologibehandlingar, vilket jag tror kommer att bli en super bra kombination.

Får se när jag startar företaget - känns svårt att veta med tanke på att jag inte har en aning om hur mycket jobb jag kommer att få, men får väl pejla läget en liten tid först. Sen är det ju en del att planera också när man ska bli egen företagare men hur länge som helst kan man ju inte dra ut på det heller. Färdig reflexolog blir jag först nästa höst men kommer förstås att jobba under studierna och ta emot kunder så det vore ju bra att ha företaget fixat.  

En utbildning avslutad och en annan fortsätter. Imorgon åker jag iväg fyra dagar på min fjärde reflexologikurs till Tammerfors igen. 

Till sist ska jag väl göra lite reklam för mig då :)

Du är varmt välkommen på både reflexologibehandling och kostrådgivning! Kroppen kanske behöver lite  balansering sen efter julhelgens stress och matfrosseri  ;) 

(Jag kommer att göra en hemsida för kostrådgivningen men behöver hitta någon datakunnig som kan hjälpa mig först. Tips och hjälp emottages med tacksamhet! )Inga kommentarer:

Skicka en kommentar