2 maj 2013

Bloggproblem

Dumma dumma blogg!! Först går det inte att ladda upp bilder på flera dagar och idag har det varken gått att spara eller publicera något.  I morse försvann hela inlägget jag skrev och sedan har det inte gått att spara någonting.Någon annan som har problem med blogspot för tillfället? Det har varit så flera dagar nu och jag vet inte om det är min dator eller bloggfunktionen det är fel på. Det enda sättet det funkar att lägga till bilder i bloggen  är att kopiera och klistra in i ett word dokument och sedan kopiera därifrån till bloggen. 

Nu verkar det fungera att spara text men så fort jag lägger till en bild krånglar det igen. Får väl bara låta det vara och hoppas att problemet löser sig. 

Imorgon bär det av till Tammerfors på kurs. Känns nästan nostalgiskt att åka tåg igen, det påminner om studietiden. Då var man verkligen utled på tågresorna men du ska det bli riktigt uppfriskande att få komma iväg några dagar och se något annat. Det är otroligt nog mer än ett år sedan jag åkt tåg sist. 

Håller tummarna för att bloggen skärper sig annars får jag väl misstänka att det är datorn som kräver en hälsoundersökning. 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar