12 mars 2013

Vårens variationer

För en gångs skull är jag lite tacksam idag trots att det snöade i morse. Ibland (ganska ofta) är det bra att bo i skärgården, speciellt idag då snöovädret tack och lov drog längre inåt landet och söderut istället. Här har det bara snöat typ två centimeter och på flera andra ställen har jag hört att det kommit mycket mer. Ni förstår säkert att jag ivrigt följer väderleksrapporterna men ännu är det ingen värme i sikte. Jag är så fruktansvärt utled på den här vintern så jag tror jag ska göra en överenskommelse med våren - om värmen behagar dyka upp till påsk så ska jag på allvar fira vårens återkomst! Kanske till och med en liten mysig vårfest för mina närmaste om jag orkar med det. (Skidåkare och andra förrädare portförbjudna! Nå nej, jag skojar bara...) Kanske blir det bara en egen liten vårfest för mig själv på min balkong med ett glas vin i solnedgången.  Kanske någon har turen att bli bjuden på kafferep på min lilla veranda. Kanske jag helt enkelt tar fram galningen i mig och dansar barfota i snöslasket och vrålar med i vintern rasat eller har picknick i leran. Ja som sagt, det finns oändliga möjligheter att fira våren ;) Åtminstone väcker våren min kreativa sida och får mig att känna mig levande igen. Förstås är jag inte i mitt "vanliga" skick ännu men jag vet att våren för med sig en ny energi. 
Jag tittade igenom lite gamla bilder här om dagen. Här kommer lite vårbilder från de senaste åren!

                   London April 2007 med Carro och Minna.


                               Ålandsbesök till Mia April 2008. 


                        Med Bamse på husbilsutfärd Maj 2009! 

                                           Påskhäxa årgång 2010! 


                           Tro det eller ej: Skidsemester mars 2011!


                             Fjolårets påskliljor. Det är det här vi väntar på! 


Blommande trädgårdar i London, isande vindar i Ukkohalla, påskar med snö och påskar utan snö. Våren ser inte alltid likadan ut, men oavsett så slår påskliljorna ut varje år! Förr eller senare. 

 
 
     

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar