18 jan. 2013

Tröttast

Håhåjaja...fredag igen och tröttheten vet inga gränser för tillfället. Men jag sitter ju här på jobbet 07.30 så jag får väl skylla mig själv. I förrgår gick jag och la mig klockan 21, igår 21.30. Visst, jag stiger upp tidigt också, men har nog märkt att jag är både mer kvällstrött och mer morgontrött än jag brukar. Vi skyller så klart på vintern :) Trots att jag inte brukar störa mig särskilt mycket på mörkret utan mer på kylan, så är det väl nog så att den långa mörka perioden även påverkat mig. Energinivån är inte som den ska känner jag. Har även haft en konstig huvudvärk några dagar och jag har väldigt sällan huvudvärk. Kanske jag har drabbats av havregrynsgrötsabstinens nu då jag bytt ut den mot en lågkolhydratvariant den här veckan.

Måste försöka vila ut riktigt nu i helgen nu och känna efter vad jag kunde göra för att fylla på mer energi. Ibland är det verkligen svårt att veta vad man behöver. Nu ska jag väl börja ta i tu med den här arbetsdagen. Ha en bra fredag allesamman!

"Du kan aldrig fly från ditt hjärta, så det är bättre att lyssna till vad det har att säga." Paolo Coelho

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar