8 jan. 2013

Snön ligger vit på taken....

...Endast tomten och jag är vaken. Känns det som.

 Jag är alltså en morgonmänniska.
Det här med flextid på jobbet som för de flesta innebär chansen att kunna komma senare till jobbet innebär för mig en möjlighet att komma tidigare. Känns mycket bättre att få sluta tidigare på eftermiddagen om det är möjligt eller så får man samla på sig lite övertidstimmar. Min hjärna fungerar också bäst på morgonen. Inte för att jag nu kan påstå att jag har varit särskilt pigg när klockan ringer 05.45 den senaste tiden men vem är nu det den här årstiden. Men så fort jag tagit mig upp ur sängen piggnar jag till fort.

Måste erkänna att jag fick lite panik igår efter mitt inlägg. "Jaha", tänkte jag." "Nu har jag verkligen exponerat mig själv. "Men ska jag nu försöka mig på att blogga ska jag väl göra det ordentligt. Jag vill ge en ärlig bild av mig själv.
Vi möter alla våra utmaningar och svårigheter. Vi är mänskliga. Jag vill inte ha en blogg där jag visar upp någon falsk fasad eller bara det som är bra. Livet är en balansgång för alla, oavsett livssituation. Det är faschinerande hur många som mår dåligt men ändå aldrig pratar om det, bara visar upp en yttre yta av perfektion. Det håller inte. Om vi skulle ta och bryta ner gränserna mellan varandra och bara erkänna att vi är mänskliga! Vi kan inte ha en relation till varandra om vi inte er genuina, om vi inte släpper fram oss själva i mötet med andra. Innan vi mött oss själva kan vi inte på riktigt möta andra heller. 

Mitt undermedvetna reagerade förresten på mitt påbörjade bloggande genom att inatt ge mig en gemytlig mardröm om jordens undergång. Tack bara...
Tänker inte ge mig på att försöka tolka den drömmen.

Nej, om man skulle ta och börja arbetsdagen nu då. Nu kanske några andra börjat vakna till liv också.


Ha en bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar