6 jan. 2013

Ja, det var ju inget nyårslöfte eller så att jag skulle börja blogga....Jag gillar förresten inte nyårslöften, de är överskattade. Men har tänkt länge på det här med bloggandet och det har varit lite tudelat. Å ena sidan tycker jag det skulle vara lite kul att prova på och ha ett ställe där man kan ge utlopp för sina tankar och funderingar. Å andra sidan känns det lite utelämnande. Men å det tredje är jag aningen uttråkad så här i vintertider och kanske skrivandet får mig att vakna åtminstone delvis från mitt vinteride. Så, det här får bli ett litet experiment då.

Jag ger som sagt inga nyårslöften men har många pågående utmaningar. Jag försöker att bli bättre på att leva i nuet, bli en mer positiv människa, lära känna mig själv bättre, släppa loss mer och njuta av livet. Försöka hitta det som ger positiv energi. Det är verkligen utmanande den här tiden på året men desto viktigare att inte sjunka ner i en deprimerande dvala tills våren kommer. Det går ju inte att ta paus från mindfulness och bara tråna efter våren.  Den viktigaste stunden är just nu, trots att det är januari.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar